Svenska Cupen 2016
2016-10-31 19:46

Trampolinklubben Levo har i helgen varit på årets sista Svenska Cupen tävling i Uppsala.

TK Levo var där med en trupp  på 18 gymnaster, resultatmässigt var det en lyckad sista tävling för säsongen.

Trampolin individuellt:

I klass 1 damer tog Hanna Rydén guld med poängen 47.235

I klass 1 herrar tog sig Felix Holgersson till final med ett personligt rekord i kvalet men tog sig inte igenom serien i finalen.

I klass 2 pojkar tog Jonatan Karlsson guldmedalj med poängen 46.890, Pontus Lindblom tog bronsmedaljen med poängen 44.185.

I klass 3 pojkar tog Hugo Salomonsson med poängen 41.470.

Trampolin synkront:

I synkron flickor tog Hanna Rydén tillsammans med Lina Sjöberg förstaplatsen med poängen 43.200

Double Mini Tramp:

I klass 1 herrar tog Felix Holgersson guldmedalj med poängen 63.600

Det delades också ut pris för bästa förening i respektive grenar, och i Trampolinkategorin tog TK Levo hem pokalen.

På kvällen var det bankett med prisutdelning för totalen på Svenska Cupen 2016.

I synkron Herrar tog Gustav Andersson tillsammans med Pontus Lindblom silvret

Trampolinklubben Levo blev också bästa förening i trampolin Svenska Cupen 2016.

Felix Holgersson vann två extra utmärkelser i form av Årets förebild samt Årets prestation då han bland annat slagit många personliga rekord samt haft framgångar internationellt med ett guld i Nordiska Mästerskapen i trampolin.

Det delades även ut ett pris för Årets glädjespridare och här var det Oscar Smith som fick ta emot det efterom han varit närvarande och spridit glädje på tävlingar under 2016.

Övriga som var med och gjorde denna tävling till en fin avslutning på säsongen 2016 var:

Alvin Olsson, Samuel Käll, Oliver Arthursson, Oskar Fredriksson, Vilhelm Edhammer Billvén, Oscar Nystrand, Linus Sjöblom, Albin Persson, Gustav Lindblom och Nikki Magnusson

Fullständiga resultat finns på  https://sporttech.io/ klicka på Explore högst upp, och sedan Uppsala Cup

Inbjudan Årsmöte2024-02-25 22:13
Öppen söndagshoppning 2024-02-25 12:29
Föräldramöte2024-01-21 11:53
Terminsstart 20242024-01-13 18:32
ÅRSMÖTE 20232023-02-13 22:08
Levo Cup 2020 INSTÄLLT2020-03-14 08:28
Corona2020-03-12 16:00
Extra Årsmöte 21 mars2019-03-04 19:47