Felix tog guld med personligt rekord i England
2016-11-08 20:11
Felix Holgersson vann klassen pojkar 15-16 år
Under höstlovet har Felix varit i Gillingham, England och tävlat i David Ward Hunt Cup. Några träningspass i världens största trampolinklubb med över 1500 aktiva och en hall med 12-16 trampoliner. Under lördagen var det kval där Felix fick bäst poäng med nästan 5 poängs marginal och kunde därmed starta sist i finalen under söndagen. Felix passade där på att slå personligt rekord med poängen 54,870 och vann klassen med ca 1,8 poängs marginal. Herman Pettersson från Frivolten i Herrljunga tog en fin bronspeng, även han med personligt rekord på 49,630.

Felix tog sig även till final i synkron herrar tillsammans med Petter Wedberg från Frivolten, där de hamnade på en 4:e plats.