Historiskt resultat på Nordiska Mästerskapen
2018-10-22 08:50
I helgen avgjordes NM i Trampolin i Göteborg. De tre länderna Sverige, Finland och Danmark turas om att hålla i tävlingen som anordnas varannat år. Denna gång var det 17:e mästerskapet.
I Seniorklassen tog sig Trampoliklubben Levos killar Oscar Smith och Felix Holgersson till Final där Sverige hade fem av åtta finalplatser. Guldmedaljen gick slutligen till Oscar som avslutade med en poäng på 57,855 efter en spännande kamp. Felix tog hem bronsmedaljen med en poäng på 55.740.

Detta är tredje gången som Sverige tagit Guld i seniorklassen, och Oscars första NM guld.

I Juniorklassen hade Levo 8 deltagare som tävlade, där Sofia Redman och Lucas Kjellén tog sig till final. Båda förbättrade sina placeringar i finalen men det räckte inte till medalj.

Samtidigt anordnades även ett inofficiellt NM för de som är 14 år eller yngre.
Här hade Levo 2 gymnaster som tävlade men som inte gick till final.

Inbjudan Årsmöte2024-02-25 22:13
Öppen söndagshoppning 2024-02-25 12:29
Föräldramöte2024-01-21 11:53
Terminsstart 20242024-01-13 18:32
ÅRSMÖTE 20232023-02-13 22:08
Levo Cup 2020 INSTÄLLT2020-03-14 08:28
Corona2020-03-12 16:00
Extra Årsmöte 21 mars2019-03-04 19:47