SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vad gör TK Levo?
I vår hall har vi 4-5 trampoliner och en dubbeltrampett.
TK Levo erbjuder trampolinhoppning för nybörjare, elitgymnaster och motionärer i egen träningshall i Lidköping. Vi har 4st trampoliner och 1st DMT (dubbeltrampett). För besökare finns en liten balkong som man kan ta en kopp kaffe och se ut över verksamheten i hallen.

Adress: Wennerbergsvägen 51, 531 33 Lidköping.

Hos oss kan du boka barnkalas, hyra hallen med instruktör och även boka uppvisningar som vi gör med våra elitgymnaster.

Trampolin ingår i Gymnastikförbundet och är därmed anslutna till RF - Riksidrottsförbundet.

Vi har många som vill börja hos oss, är man intresserad går det bra att anmäla sig i vår kö. Det gör du genom att välja "medlemskap" i menyn och sedan anmäla den person som vill stå i kö. Vid frågor hör av er till: trampolinklubbenlevo@gmail.com

Välkomna!

Grundläggande idéer

De personer som beslutade att starta föreningen TK Levo hade alla anknytning till trampolinsporten, en del hade lagt det på hyllan och en del var aktiva, alla inom olika områden och med olika erfarenheter.

Med dessa personer som grund bildades föreningens första styrelse där även fler personer valdes in. Alla hade inte erfarenheter från sporten, men de hade andra nyttiga kunskaper, intressen och erfarenheter.

Vid en planeringsdag med den nybildade styrelsen i början av 2001 diskuterades tankar kring det nybildade TK Levo och sammanfattades i dessa punkter som ligger till grund för verksamheten:


 • Klubbens grundläggande målsättning är att skapa förutsättningar för alla nivåer och att på dessa nivåer vara en ledande klubb i trampolin.
 • Grundtanken är att alla har egna tankar kring målsättning personligen som individer; det vi kan åstadkomma i gruppen tillsammans och vad vi själva vill med föreningen. Alla skall få möjlighet att utöva på den nivå man själv önskar.
 • Ambitionen är att kunna ha en bred verksamhet med inriktning mot tävling där alla – aktiva tränings– och tävlingshoppare, ledare, domare och andra – ska få möjlighet att utvecklas och bistå föreningen.
Mål och verksamhetsplan
Mål
 1. Utveckla bredden i föreningen med fler medlemmar och engagerade familjer där alla mår bra och utvecklas oavsett fysisk förmåga och enskilt mål.
 2.  Bibehålla en position som ledande förening inom trampolinsporten i Sverige vad gäller tävlingsresultat och träningsmetoder.
 3. Stabilisera ekonomin så att alla kan medverka i föreningens aktiviteter och delta i tävlingar oavsett ekonomiska förutsättningar.

 

Verksamhetsplan

Publiceras inom kort
Målsättning/Modell
Föreningens utvecklingsmodell för grupper
Målsättningar

Med den grundläggande idéen som grund har styrelsen i TK Levo efter förslag från tränarna beslutat om att verksamheten har följande målsättningar:


 • Vara en ledande klubb i Sverige både när det gäller bredd och elit.
 • Att i elitverksamheten alltid ha hoppare som ligger i topp i sina respektive åldersklasser i landet, samt att alltid ha hoppare med på alla nivåer i landslagen.
 • Få fram hoppare för OS- och VM finaler.
 • Ha en hög kvalitet på verksamheten sportsligt och socialt.
 • Ha en så jämn könsfördelning som möjligt i verksamheten.
 • Söka internationellt samarbete och bli kända/erkända i den internationella trampolinvärlden.
 • Vara en klubb som ligger i frontlinjen när det gäller nytänkande och fortbildning av ledare/tränare
Verksamhetsmodell

För att ha en möjlighet att uppfylla dessa målsättningar har en modell för verksamheten skapats. Den kan beskrivas som ett flödesschema, där man börjar i trampolinskolor, sedan bas och därefter tävling. Alla delar är lika viktiga och beroende av varandra. Vi har tolkat ned Gymnastikförbundets utvecklingsmodell så den passar vår förening. Det finns både LEK & LÄRA då vi vet att en del inte har för avsikt eller vill tävla, då passar Lek-grupperna bra, vill man ha lite mer utmaning passar Lära-grupperna.


Klubbens styrelse har enats om att verksamheten är inriktad mot tävlingsverksamhet, dessa grupper får relativt stort utrymme i verksamheten.

Vi tillhör Gymnastikförbundet - rörelse för alla!
Gymnastikförbundets utvecklingsmodell

Städ av hallen

Föräldrar till Levo´s aktiva trampolinhoppare har gemensamt ansvar att hålla hallen ren och fräsch för en trevlig träningsmiljö för våra barn, ungdomar och ledare.

 

Städningen sker en gång per vecka och får inte inskränka på träningstiderna. Information om material och vad som ska göras finns i hallen.

 

Grupperna turas om att städa och varje familj tilldelas en vecka var att ansvara för. Nyckeln roterar inom gruppen och tränarna ansvarar för kommunikationen.

Styrelsen

Årsmötet hålls vanligen i februari-mars.

 

Styrelsen 2019:

Ordförande: Helen Holgersson

Kassör: Mikael Redman

Sekreterare: Calle Arthursson

Ledamot: Henrik Holm

Ledamot: Anna Redman

Ledamot: Helene Drougge

Ledamot: Camilla Åhlin

Ledamot: Sara Kvanth

Suppleanter: Sofia Redman

Suppleanter: Per Holgersson